Servicii online

Servicii online

Sesiunile de psihoterapie online se desfășoară în timp real, prin intermediul unei aplicații la îndemâna oricui, astfel astfel încât terapeutul și clientul să aibă și contact vizual. Nu este necesar să ai un cont în aplicație însă ai nevoie de un calculator/laptop/telefon și acces la internet.

Ce avantaje ai dacă optezi pentru sesiunile de psihoterapie online?

Iată câteva dintre motivele pentru care multe persoane preferă să acceseze serviciile unui psiholog online:

La ce sa te aștepți dacă alegi să lucrezi online cu mine

După ce ai făcut o primă programare prin intermediul formularului de contact al site-ului, vom stabili împreună intervalul orar în care se vor desfășura ședințele, precum și frecvența acestora.

De obicei, lucrez cu platforma Google Meet întrucât nu solicită clientului crearea unui cont . La ora stabilită ne vom întâlni online. Ședințele de psihoterapie online durează 50 minute iar frecvența lor poate fi săptămânală sau bilunară, în funcție de nevoile tale și de amploarea dificultăților cu care te confrunți.

Este important sa te simți confortabil să lucrezi cu mine. Într-adevăr, relația terapeutică se creează în timp, însă cu toții avem tendința naturală de a ne conecta în mod firesc mai ușor cu unii oamenii decât cu alții. Același lucru este valabil și în psihoterapie.

Vreau să știi că și eu am beneficiat de sute de ore de psihoterapie și dezvoltare personală.

Este o condiție necesară pentru acreditarea ca psiholog clinician și psihoterapeut la Colegiul Psihologilor din România. Asta înseamnă că știu exact cum se simte să fii de cealaltă parte, în postura de beneficiar al ședințelor de psihoterapie și consiliere. Rolul meu ca psiholog este să te îndrum, ghidez și să te sprijin în călătoria ta.


Forma de bază de psihoterapie pe care o utilizez atât în cabinet cât și în ședințele online este cea cognitiv-comportamentală (CBT). Este tipul de psihoterapie cu cele mai bune rezultate dovedite științific pe anxietate, depresie, dependențe, probleme relaționale, stimă de sine etc. În esență, psihoterapia cognitv-comportamentală se bazează pe ideea că gândurile, emoțiile și comportamentele noastre sunt toate interconectate. Dacă schimbi modul în care gândești și te comporți în prezent, vei modifica și modul în care te simți.


De asemenea, folosesc și tehnici și strategii ce provin din psihoterapia sistemică pentru cuplu și familie, terapiile scurte strategice, solution focus, hipnoză ericksoniană și schema therapy.


Vestea bună este că multe studii au descoperit că psihoterapia cognitiv-comportamentală administrată online este la fel de eficientă ca terapia în persoană pentru o gamă largă de afecțiuni.

Fă primul pas

Una dintre cele mai disfuncționale convingeri despre psihoterapie este că trebuie să aștepți până când te afli într-o situație de criză pentru a beneficia de ea. Adevărul este că psihoterapia poate fi utilizată și în scop preventiv, nu numai curativ. Pentru că igiena emoțională este la fel de importantă ca cea fizică, este important să prioritizezi sănătatea ta mentală.
Terapia nu este doar pentru a depăși momentele dificile, ci și pentru a vă ajuta să vă dezvoltați, să vă cunoașteți mai bine și să vă atingeți obiectivele. Programați o ședință pentru a începe această călătorie cu mine. Ajuta-mă să te ajut.

Beneficiile terapiei și consilierii