Psihoterapie cognitiv-comportamentală (CBT)
Tehnici și strategii ce provin din psihoterapia cognitiv-comportamentală, sistemică pentru cuplu și familie, terapiile scurte strategice, solution focus, hipnoză ericksoniană, schema therapy cu privire la (si le enumeram pe toate cele de mai jos):
- Anxietatea generalizată și atacurile de panică;
- Ipohondrie, dismorfofobie;
- Fobie socială și fobiile specifice; tulburarea obsesiv-compulsivă;
- Depresie
- Prevenția tentativelor suicidare;
- Tulburările de personalitate etc.
- Abordarea traumelor și a stresului posttraumatic;
- Dependențele emoționale și abuzurile;
- Relațiile toxice;
- Tulburările alimentare – bulimia, anorexia, vomitingul;
- Abordarea dependențelor - alcool, tutun, gambling, droguri, social media etc.;
- Tulburările sexuale masculine și feminine;
Consiliere psihologică.
Vizează îmbunătățirea stării mentale de bine, dezvoltarea abilităților de gestionare a problemelor și promovarea schimbării pozitive în viața ta. De altfel, este recomandată pentru o gamă largă de probleme și tulburări, inclusiv depresie, anxietate, stres, traume, probleme de relație, probleme de gestionare a furiei, dependențe, probleme de identitate și multe altele. Acest tip de intervenție se concentrează mai mult pe aspectele prezentului cu mai puțin accent pe evenimentele din trecutul persoanei (cum este cazul psihoterapiei).
Psihologie clinică
Consiliere în dezvoltare personală.
Tehnici ce vizează autodescoperirea și autocunoașterea (explorarea sinelui și a propriilor valori), setarea obiectivelor, oferirea de instrumente și tehnici pentru dezvoltarea de noi abilități, creșterea stimei de sine, gestionarea stresului și emoțiilor negative etc.
Andreea Brinzoi
Consiliere Psihologică
Consilierea psihologică nu implică schimbări profunde la nivelul personalității, ci mai mult schimbări la nivelul resurselor tale de adaptare și soluționare mai eficientă a dificultăților cu care te confrunți în prezent
Evaluarea psihologică
Un demers prin intermediul căruia este descoperită lumea interioară a copilului tău, care se bazează pe teste specializate care privesc nivelele de dezvoltare cognitiv, motric și socio-emoțional.
Psihoterapie
Este o terapie de profunzime și de lungă durată, prin care se identifică factorii psihologici declanșatori implicați în apariția dificultăților personale emoționale, familiale, relaționale.
Servicii online
Ședințele se desfășoară în timp real, prin intermediul aplicației Skype, astfel încât terapeutul și clientul să aibă și contact vizual. Este necesar să ai un cont Skype, un calculator/laptop/telefon și acces la internet.
Psihoterapie și consiliere psihologică
Povestile noastre
Parerea mea despre Andreea este foarte buna si m-a ajutat foarte mult sa inteleg multe lucruri. Este foarte profesionista dar in acelasi timp are multa empatie si intelegere.Cred ca Andreea este un psiholog care chiar va poate ajuta, caci eu chiar am avut norocul sa dau peste un bun psiholog si un om la fel.
Michaela F
Amsterdam, Olanda
Andreea m-a ajutat sa depasesc frica de a nu i se intampla ceva rau copilului meu pe parcursul sarcinii. Pe aceasta cale, ii multumesc mult, si o recomand din suflet!” Laura M., 33 ani, Constanta, Romania
Laura M. - Costanta, Romania
Am lucrat cu Andreea Brinzoi în cadrul unui program de consiliere pentru a face față anxietății. M-am simțit confortabil de la început, iar ea a fost foarte înțelegătoare și empatică. Andreea mi-a oferit o serie de tehnici și strategii care m-au ajutat să-mi gestionez anxietatea și să mă simt mai în control asupra vieții mele. Sunt foarte recunoscător pentru ajutorul ei.
Andrei Ionut
Bucuresti, Romania
Date de Contact
Adresa :
Bulevardul Unirii nr.7, sector 4, București
Adresa email:
contact@andreeabrinzoi.ro
Program de lucru
Luni-Vineri 09.00 - 21.00