Despre mine

2. a 2-a pagina a 2 a poza dreapta
Despre mine
Fiecare ființă umană se naște cu o complexitate de emoții, gânduri și trăiri interioare. Deseori, această lume interioară poate fi un adevărat labirint greu de parcurs, iar mulți dintre noi se confruntă cu provocări și întrebări dificile. Odată cu terminarea facultatii de psihologie, am înțeles că dorința de a oferi o altă perspectivă asupra lucrurilor și înțelegere celor aflați în nevoie este o chemare profundă și nobilă.
Calea către pasiunea mea pentru psihologie a început în adolescență, când am început să explorez subtilitățile comportamentului uman și să mă întreb despre motivul din spatele acțiunilor fiecărui individ. Consider că viața a avut un mod foarte frumos de a mă ajuta în acest demers prin intermediul parcursului meu profesional de peste 10 ani ca expert și manager de proiect în accesarea și implementarea de proiecte finanțate prin fonduri europene ( cu o primă facultate în Relații Internaționale și un master în Managementul proiectelor) care m-a pus permanent în faţa provocării de a armoniza, de a pune în acord într-o manieră explicită şi neconflictuală aşteptările persoanelor şi organizaţiilor pe care le-am consiliat cu posibilitatea reală, deși doar pur tehnică.
Pe perioada parcurgerii cursurilor facultății de psihologie, am avut oportunitatea de a absolvi o școală de vară “Introducere în Psihoterapie, 7 școli fundamentale” , în care am aprofundat cunoștințele acumulate referitoare la cele mai importante școli de psihoterapie, apoi am absolvit un mentorat “Aplicații clinice” în care am avut ocazia să descopăr exemple și studii de caz, strategii de lucru privind anumite tematici, cum sunt anxietatea generalizată și atacurile de panică, ipohondria, dismorfofobia, fobia socială și fobiile specifice; tulburarea obsesiv-compulsivă, depresia și tipuri și intervenții specifice; prevenția tentativelor suicidare, abordarea traumelor și a stresului posttraumatic, dependențele emoționale și abuzurile; tulburările alimentare, de personalitate. etc. De altfel, am parcurs peste 200 de ore de dezvoltare personală în cadrul cărora am aprofundat autocunoașterea și am practicat exerciții de sporire a asertivității și de exprimare a emoțiilor, tehnici de management al stresului și ale crizelor din viața personală și profesională și nu numai.
De asemena, am absolvit un curs de consiliere dezvoltare personală, în urma căruia am acordat, timp de 1 an, gratuit, peste 150 de ore de dezvoltare personală, pentru a oferi mai departe din experiența mea în ceea ce privește autocunoașterea, gestionarea timpului, stabilirea obiectivelor, identificarea valorilor și a convingerilor, schimbarea obiceiurilor, motivarea, managementul situațiilor de criza etc. Toate acestea combinate cu informațiile acumulate până în prezent din propria-mi dezvoltare personală în direcția abordării cognitiv-comportamentale, direcție pe care o abordez ca psihoterapeut. Toată această călătorie de până acum m-a inspirat să vreau să devin atât un psiholog clinician cât și un psihoterapeut calificat pentru a ajuta oamenii să-și descopere resursele interioare și să facă față provocărilor vieții cu încredere și curaj.
Expertiză
Sunt membru în Colegiul Psihologilor din România iar mai jos regăsești câteva detalii referitoare la aria mea de expertiză dobândită în acest frumos domeniu al psihologiei:

Psihoterapie cognitiv-comportamentală (CBT)

Tehnici și strategii ce provin din psihoterapia cognitiv-comportamentală, sistemică pentru cuplu și familie, terapiile scurte strategice, solution focus, hipnoză ericksoniană, schema therapy cu privire la (si le enumeram pe toate cele de mai jos):

Consiliere psihologică.

Vizează îmbunătățirea stării mentale de bine, dezvoltarea abilităților de gestionare a problemelor și promovarea schimbării pozitive în viața ta. De altfel, este recomandată pentru o gamă largă de probleme și tulburări, inclusiv depresie, anxietate, stres, traume, probleme de relație, probleme de gestionare a furiei, dependențe, probleme de identitate și multe altele. Acest tip de intervenție se concentrează mai mult pe aspectele prezentului cu mai puțin accent pe evenimentele din trecutul persoanei (cum este cazul psihoterapiei).

Psihologie clinică

Evaluare psihologică, diagnosticare tulburări psihologice, testare, creare profil psihologic etc.

Consiliere în dezvoltare personală.

Tehnici ce vizează autodescoperirea și autocunoașterea (explorarea sinelui și a propriilor valori), setarea obiectivelor, oferirea de instrumente și tehnici pentru dezvoltarea de noi abilități, creșterea stimei de sine, gestionarea stresului și emoțiilor negative etc.

Psiholog

Andreea Brinzoi

De mica, am fost fascinata de mintea umană. Mă întrebam mereu ce ne motivează, ce ne face să gândim și să simțim așa cum gândim și simțim. Am vrut să înțeleg cum funcționează mintea umană și cum putem ajuta oamenii să-și depășească provocările.

Consiliere Psihologică

Consilierea psihologică nu implică schimbări profunde la nivelul personalității, ci mai mult schimbări la nivelul resurselor tale de adaptare și soluționare mai eficientă a dificultăților cu care te confrunți în prezent

Evaluarea psihologică

Un demers prin intermediul căruia este descoperită lumea interioară a copilului tău, care se bazează pe teste specializate care privesc nivelele de dezvoltare cognitiv, motric și socio-emoțional.

Psihoterapie

Este o terapie de profunzime și de lungă durată, prin care se identifică factorii psihologici declanșatori implicați în apariția dificultăților personale emoționale, familiale, relaționale.

Servicii online

Ședințele se desfășoară în timp real, prin intermediul aplicației Skype, astfel încât terapeutul și clientul să aibă și contact vizual. Este necesar să ai un cont Skype, un calculator/laptop/telefon și acces la internet.

Andreea Brinzoi

Psihoterapie și consiliere psihologică

Terapie Online – Pentru confortul dvs. toate ședințele noastre sunt disponibile și online

Povestile noastre

Povestile noastre este o rubrică care prezintă poveștile persoanelor care s-au confruntat cu probleme de sănătate mintală.

Date de Contact

Adresa :

Bulevardul Unirii nr.7, sector 4, București

Adresa email:

contact@andreeabrinzoi.ro

Program de lucru

Luni-Vineri 09.00 - 21.00